Betaalmethoden

Wij werken voor ons betalingsverkeer met MollieDit is een zeer stabiel en veilig platform waar vele grote webshop op draaien. Dit is voor ons reden genoeg om voor deze partij te kiezen aangezien veilig betalen voor ons belangrijk is.

Onze betaalmethoden zijn:

– Bankoverschrijving
– iDeal
– Bancontact
– Paypal
– Meastro
– Visa
– Mastercard 
– Klarna

Klarna – Achteraf betalen (Nederland)
Klarna voert voor http://www.leanangle.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Klarna via de Klarna App kunt inzien en betalen.

Met de Klarna App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone.

In de online omgeving Klarna kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Lean Angle Products achteraf betalen tot een bedrag van € 750 ,- als je voor de eerste keer betaalt via Klarna. Ben je al bekend bij Klarna dan kun je betalen tot een bedrag van € 1000,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

Staat uw gewenste betaalmethode er niet bij? Stuur ons dan een mail naar info@leanangle.nl en wellicht kunnen we uw gewenste betaaloptie aansluiten in onze webshop.

Bedrijfsgegevens

Lean Angle Products
Brouwer 1,
5521 DK, Eersel
E-mail: info@leanangle.nl

KvK: 75425114
BTW: NL002345056B23
IBAN: NL29 KNAB 0604 3563 31
Swift/Bic: KNABNL2H