Betaalmethoden

Wij werken voor ons betalingsverkeer met MollieDit is een zeer stabiel en veilig platform waar vele grote webshop op draaien. Dit is voor ons reden genoeg om voor deze partij te kiezen aangeziedn veilig betalen voor ons belangerijk is.

Onze betaalmethoden zijn:

– Bankoverschrijving
– Paypal
– iDeal
– Meastro
– Visa
– Mastercard 
– Afterpay

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor http://www.leanangle.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen.

Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone.

In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij http://www.caferaceronderdelen.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 750 ,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 1000,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Staat uw gewenste betaalmethode er niet bij? Stuur ons dan een mail naar info@leanangle.nl en wellicht kunnen we uw gewenste betaaloptie aansluiten in onze webshop.

Bedrijfsgegevens

Lean Angle Products
Europaweg 8
9723 AS, Groningen
E-mail: info@leanangle.nl

KvK: 75425114
BTW: NL002345056B23
IBAN: NL35RABO0343755106
Swift/Bic: RABONL2U